,

LA PRAIRIE

beauty

LA PRAIRIE

Nekatere stvari so mojstrovine ne le zaradi svoje lepote in prefinjenosti, temveč zato, ker v nas prebudijo globoko čustvo, ker so dragocene, ker predstavljajo veličasten primer inovacije, dostojanstvo, eleganco in iznajdljivost, ali pa filozofijo natančnosti. Že pred več kot tridesetimi leti so si pri La Prairie prizadevali ustvariti izdelke za nego kože s kar najbolj blagodejnimi učinki in tako so svetu predstavili edinstveno moč kaviarja, ki kožo nahrani in ji povrne sijaj – ustvarili so mojstrovino dizajna, znanosti in razvajanja.
Danes La Prairie predstavlja izboljšano mojstrovino, ki jo je navdihnila zamisel, da je mojstrovina nekaj, kar pripada nekemu drugemu času, hkrati pa je večno moderna. Mojstrovina presega okvir časa. Njen učinek je večen. Zaznamujejo jo prepoznavni slog, zahtevni postopki, nedvoumno ravnovesje ter prefinjena harmonija.
Po letih raziskovanj, ki so pripeljale do neprimerljivega, izjemnega strokovnega znanja o kaviarju, so pri La Prairie kaviar predstavili v novi različici, kremi Skin Caviar Luxe Cream izboljšani s Caviar Premier. Vlažilna krema ponuja edinstveno dimenzijo čutnega razvajanja, poleg tega pa kožo zgladi in učvrsti kot nobena krema doslej.

MOJSTROVINA ZNANOSTI O KAVIARJU

Na začetku svoje poti leta 1987 so pri La Prairie sprejeli neverjetno odločitev . V svojih proizvodih so uporabili izvleček kaviarja, pridobljenega iz bogatih morskih globin in tako kožo oskrbeli z najpomembnejšim virom življenja. Kolekcija Skin Caviar Collection tudi po tridesetih letih vedno znova preseneča z nenehnim razvojem in vedno znova ponuja proizvode, ki kožo izjemno učinkovito gladijo in učvrstijo ter hkrati zagotavljajo najnaprednejše delovanje. S pomočjo nenehnih raziskav in tehnološkega napredka so proizvode obogatili najprej s Caviar Water, nato s Caviar Absolute. Zdaj, nova era znanosti o kaviarju predstavlja Caviar Premier.

Znanstvena dognanja so La Prairie omogočila, da moč naravnega izvlečka kaviarja intenzivirajo s snovjo, ki spominja na kaviar. Učinkovit rezultat te izjemne inovacije je Caviar Premier.

Caviar Premier premika meje učinkovitosti, saj je z njim prvikrat izkoriščen celoten potencial kaviarja.

Krema Skin Caviar Luxe Cream izboljšana s to novo obliko kaviarja zagotavlja vidne rezultate brez primere. V kombinaciji z La Prairie’s Exclusive Cellular Complex, ki s pomočjo najnaprednejših biotehnoloških dognanj vsaki celici, v kateri se rojeva lepota, vrne novo življenje in energijo, ponuja fenomenalno formulo za legendarni učinek gladke in čvrste kože. Vse prednosti kaviarja so dodatno okrepljene in izboljšane. Koža doživi popolno transformacijo. Poteze obraza so čvrste in gladke. Koža je bolj napeta, voljna in mehka.

MOJSTROVINA OBLIKOVANJAž

V trenutku, ko v srebrni škatli odkrijemo ikonsko, kobaltno modro stekleno posodico, postane jasno, da gre za mojstrovino. Geometrične linije, ki jih je navdihnilo umetniško gibanje Bauhaus, ter čist, minimalističen napis s pisavo Helvetica poskrbijo za to, da je posodica kreme Skin Caviar Luxe Cream odličen primer elegance. Razkošno obarvana, steklena posodica, ki jo zapira bleščeč, srebrn pokrov, spomni na natančnost in čistost. Dizajn je kmalu po lansiranju postal takojšnja klasika in predstavlja poklon dediščini kolekcije Skin Caviar Collection.

MOJSTROVINA RAZVAJANJA
Izboljšana krema Skin Caviar Luxe Cream predstavlja resničen užitek za čutila. Nežne kretnje nanašanje spremenijo v izbrane trenutke razvajanja. Izjemno čutno doživetje predstavlja sodobno interpretacijo značilnega vonja Skin Caviar ter razkošne teksture, ki gladko drsi po koži, in zaradi katere je koža še posebej gladka na otip.

UPORABA IZDELKOV SKIN CAVIAR

Doživite legendarno gladkost in čvrstost kože s pomočjo dveh razkošnih tekstur – da lahko uživate v možnosti izbire. Obe kremi, Skin Caviar Luxe Cream in Skin Caviar Luxe Cream • Sheer sta obogateni s Caviar Premier.

Nanesite zjutraj in zvečer. Pred tem s kože odstranite ličila, jo očistite s tonikom in nanjo nanesite Skin Caviar Essence-in-Lotion ter Skin Caviar Liquid Lift. Ko potrebujete še malenkost več nočnega razvajanja, uporabite masko Skin Caviar Luxe Sleep Mask izboljšano s Caviar Premier.

Visoko čistost kreme ohranite tako, da manjšo količino kreme na konice prstov nanesete s pripomočkom za nanašanje. Kremo nato nanesete na obraz, vrat in dekolte in jo vtrete z nežnimi gibi v smeri navzven in navzgor.

Zjutraj po kremi nanesite tekočo podlago Skin Caviar Concealer • Foundation SPF 15 ali Skin Caviar Essence-in-Foundation SPF 25/PA+++ in tako poskrbite za popoln videz kože.