October 24, 2020,

LA PRAIRIE puder

LA PRAIRIE

LABORATORIJ LA PRAIRIE • ATELJE, KJER SE ZA USTVARJANJE POPOLNE POLTI ZDRUŽITA ZNANOST O KAVIARJU IN MOJSTROVINA BARV

Ustvarjalci pri La Prairie so navdih našli prav v zavezništvu umetnosti in znanosti ter ustvarili potrebne pogoje, da se je znanost o kaviarju uspešno spojila z mojstrovino barv. To je prostor, kjer živi ta fuzija, prostor, kjer se rojeva kolekcija Skin Caviar Complexion Collection.

ZNANOST O KAVIARJU

Z novim raziskovalnim pristopom je blagovni znamki La Prairie uspelo v popolnosti obvladati umetnost kaviarja. Strokovnjaki so sledili novim inovativnim tehnologijam in raziskali tudi možnosti, ki jim jih do sedaj še ni uspelo. Pot jih je pripeljala do najkakovostnejšega kaviarja – bogatega vira hranil, ki blagodejno delujejo na kožo – in uspelo jim je pridobiti edinstvene, veličastne formule, v katerih je ujeto njegovo bistvo. Izvleček kaviarja se je prvič pojavil v kolekciji Skin Caviar Complexion, nato mu je kot sestavina sledila kaviarjeva voda.

MOJSTROVINA BARV
Pri La Prairie so se polti lotili z umetniškim pristopom, s katerim jim je uspelo doseči veličastne teksture in izjemne zaključke. Za kolekcijo Skin Caviar Complexion so razvili tehnološko napredno pigmentno mešanico. Izdelki ponujajo različne odtenke, ki se prilagajajo koži in naravno lepoto povzdignejo do samega vrha. Na voljo je optimizirana paleta v popolnosti ujemajočih se odtenkov, njihova formula pa omogoča mešanje brez vidnih prehodov. Nanos teh odličnih tekstur je brezhiben, kožo objamejo s svileno tančico in poudarijo barvo in sijaj polti.

ŽAREČA. MATIRANA. ČUDOVITA. POPOLNA POLT.

Kremna podlaga Skin Caviar Powder Foundation presega običajno ličilo. Gre za prvo kremno podlago, ki za ustvarjanje popolne polti vsebuje izvleček kaviarja. Zagotavlja brezhiben nanos in kožo objame kot svilena tančica ter poudari njeno barvo. Kremna podlaga se nanese kot krema, zaključek pa s svojo mehkobo spominja na kašmir. S pomočjo veličastne fuzije znanosti o kaviarju in mojstrovine barv kremna podlaga Skin Caviar Powder Foundation v svoji čudoviti, razkošni strukturi združuje izvleček kaviarja z napredno mešanico pigmentov. Zaščitni faktor SPF 15/PA++ kožo varuje pred UVA in UVB žarki, edinstven La Prairie kompleks Exclusive Cellular Complex pa kožo prepoji s hranilnimi snovmi, ki imajo blagodejni učinek. Odtenek se prilagodi koži in prekrije nepravilnosti ter zagotavlja matiran, a žareč, svež videz kože preko celega dne. Kot poklon minimalističnim linijam gibanja Bauhaus, ki ima še vedno močan vpliv na estetsko oblikovanje znamke Prairie, je kremna podlaga Skin Caviar Powder Foundation spravljena v sijoči, kobaltno modri in kromirani embalaži. Njena oblika - popoln kvadrat, ki se prilega dlani – je elegantna in nepričakovana. Za odprtje pudrnice je dovolj že nežna kretnja. Na notranji strani sta dva ogledala – navadno in povečevalno. S pomočjo arhitekturnega oblikovanja je nastala čudovita embalaža, ki sovpada z edinstveno popolnostjo polti.

ZAKLJUČNI POPRAVKI ZA ZAGOTAVLJANJE POPOLNE POLTI

Puder v prahu Skin Caviar Loose Powder predstavlja popoln zaključek razkošnega lepotnega rituala. Gre za prvi puder v prahu, ki vsebuje izvleček kaviarja za zagotavljanje popolne polti. Puder v prahu Skin Caviar Loose Powder nanašamo nalahno. Kožo objame s peresno lahnim šepetom prahu in poskrbi za brezhiben zaključek. Veličastna fuzija znanosti o kaviarju in mojstrovine barv v pudru Skin Caviar Loose Powder združuje izvleček kaviarja in napredno mešanico pigmentov. Puder dodatno bogati edinstven La Prairie kompleks Exclusive Cellular Complex, ki kožo prepoji s hranilnimi snovmi. Skin Caviar Loose Powder s svojo nežno in lahkotno strukturirano tančico zagotavlja edinstvene lastnosti popolne polti. Polt posvetli in poskrbi za to, da videz ves dan ostane mladosten in naraven. Puder Skin Caviar Loose Powder je spravljen v elegantni, zaobljeni, kobaltno modri stekleni posodi, ki nemudoma spomni na čiste linije estetike Bauhaus. Zapira jo inovativen, na eni strani pritrjen pokrov, ki omogoča elegantno odpiranje. Perforiran notranji pokrov se ponaša z edinstvenim sistemom zapiranja – prvim te vrste, ki zagotavlja, da fin puder ostane znotraj posode, sprosti pa se le količina, ki je potrebna za en nanos. Priložena je še prenosna posodica, ki jo z lahkoto napolnimo in jo imamo ves dan s seboj, da lahko kadarkoli poskrbimo za popravke.

UMETNOST POLTI

Kremna podlaga Skin Caviar Powder Foundation SPF 15 UVA / PA++ in puder v prahu Skin Caviar Loose Powder dopolnjujeta ponudbo kolekcije Skin Caviar Complexion, ki vsebuje še korektor in tekočo podlago Skin Caviar Concealer • Foundation SPF 15. Tekoča podlaga, ki zagotavlja svež, naraven videz kože, ter popolnoma ujemajoč korektor sta obogatena z izvlečkom kaviarja. Del kolekcije predstavlja tudi kremna podlaga Skin Caviar Essence-in-Foundation SPF 25/PA+++, ki vsebuje kaviarjevo vodo. Vsi izdelki Skin Caviar Complexion so na voljo v popolnoma ujemajočih odtenkih in ponujajo mešanice, ki se prilagajajo koži in zagotovljajo popolno polt.