October 24, 2020,

Platinum Rare Cellular Life-Lotion

LA PRAIRIE

Haute-couture (visoka moda), haute-horlogerie (prestižna umetnost v urarstvu), haute-joaillerie (umetnine v draguljarstvu) – vse te panoge, ki so rokodelstvo povzdignile na raven umetnosti, obstajajo v nekem drugem svetu. V svetu, ki se vrti okoli sijajnega ozvezdja drzne ustvarjalnosti, mojstrskega strokovnega znanja, najodličnejših materialov in ekskluzivnega srečanje z nenavadnim.
Pri ustvarjanju proizvodov za nego se pri La Prairie držijo načel poslovnosti – od skrbne izbire neobdelanih, dragocenih sestavin, do izvrstne formulacije lastnih proizvodov ter izjemnega oblikovanja posodic in embalaže. V kolekciji La Prairie so verjetno prav proizvodi Platinum Rare Collection tisti, ki najbolje predstavijo te rokodelske odlike. S sanjami, ki so jih porodile želje, ponujajo veličastno izkušnjo, sinonim za popolno zadovoljstvo – kot najbolj dekadentne stvaritve pristne hiše razkošja.
Združitev neprecenljive vrednosti strokovnega znanja ter izjemnih lastnosti izdelkov za nego kože je tisto, ki je privedlo do samega bistva vrhunske pomladitve – visoka umetnost znamke La Prairie, ki ponovno obudi mladostni videz.
S pomočjo te filozofije je kolekcija Platinum Rare Collection ponovno definirala pojem pomladitve. Ne gre le za to, da vrhunsko pomlajevanje vključuje tradicije edinstvenega strokovnega znanja znamke La Prairie – drzne inovacije, specifično, posebej prilagojeno rokodelsko ustvarjalnost, uporabo najdragocenejših, redkih sestavin in prefinjeno, čarobno izkušnjo - temveč tudi za to, da vse našteto povzdigne na višjo raven.
Izkušnja vrhunskega pomlajevanja Platinum Rare se začne z najnovejšo inovacijo, ki prihaja iz švicarskih laboratorijev znamke La Prairie, z losjonom Platinum Rare Cellular Life-Lotion. Vaši koži za nov začetek ponuja edinstveno formulacijo, ki črpa iz vira življenja. Nastanek losjona sta navdihnili večna lepota in moč platine – to je začetek vrhunskega pomlajevanja.

“EDINA KOVINA VREDNA KRALJA”

Francoski kralj Ludvik XVI je platino zaradi njenega prefinjenega leska in elegantne barve razglasil za edino kovino, ki so jo smeli v palači v Versaillesu uporabiti za dekoracijo miz in toaletnih miz. Vse od tedaj bleščeča in obdelana platina predstavlja temeljni simbol ekskluzivnosti. Prav zaradi te ekskluzivnosti – te raritete – je platina postala izbran simbol, ki odraža vrhunec odličnosti. Predstavlja ultimativni izbor, ko želite izraziti okus, slog in eleganco.
Znanstveniki pri La Prairie so ugotovili, da njena lepota presega njen navdihujoč videz. Platina ima zelo pomembno vlogo pri ojačitvi peptidov, ki so zaslužni za pomlajevanje, in je ključna sestavina v vseh proizvodih Platinum Rare. Izbrana je bila kot surov dragulj nato pa so jo preoblikovale roke izkušenih vrhunskih mojstrov.

ZNOTRAJ SE NAHAJA IZVIR POMLADITVE
Podobno kot ostali proizvodi te kolekcije je tudi losjon Platinum Rare Cellular Life-Lotion prepojen z večnostjo platine. Leta raziskav – obdobje, ki je potrebno za nastanek pristnega izdelka vrhunskega rokodelskega mojstrstva – so obrodila rezultat. Proizvod ponuja ključen prvi korak v ritualu vrhunske pomladitve z izdelki za nego kože Platinum Rare. Losjon Platinum Rare Cellular Life-Lotion je popoln losjon, ki pripomore k pomlajenemu videzu kože, saj podpira ključne celične procese razstrupljanja. Kožo očisti strupov, jo obnovi in jo optimalno pripravi na vse nadaljnje blagodejne učinke pomladitvene nege.

Za staranje kože je značilno kopičenje poškodb zaradi vplivov iz okolja in postopno odpovedovanje funkcij. Obratni proces - pomladitev – pa odpravlja obstoječe poškodbe in preprečuje nadaljnje poškodbe kože ter skuša ponovno optimizirati njene funkcije.
Za pomlajevanje kože je tako pomembno optimalno delovanje celičnih funkcij, proizvodnja celične energije in zmožnost celic, da se zavarujejo pred zunanjimi in notranjimi škodljivimi vplivi. Losjon Platinum Rare Cellular Life-Lotion deluje na vseh treh omenjenih nivojih.
Losjon najprej pomaga celicam, da odstranijo in ponovno uporabijo poškodovane proteine. S tem se zagotovi učinkovito delovanje celic. Nato pripomore k recikliranju poškodovanih mitohondrijev in poveča celično energijo.
Končno pa pripomore tudi k temu, da se koža sama zaščiti pred negativnimi učinki zunanjih in notranjih dejavnikov stresa, saj okrepi mrežo razstrupljevalnih in antioksidantnih encimov v koži.
Losjon Platinum Rare Cellular Life-Lotion je obogaten s peptidom platine in učinkovitimi sestavinami, ki pomagajo razstrupljevalnim mehanizmom kože. Losjon je dodatno izboljšan s kompleksom La Prairie’s Exclusive Cellular Complex, ki kožo napolni s hranili in dejavniki za pomlajevanje. Tekstura kože je prečiščena, gube in gubice izginejo, koža izgleda bolj elastična.

IZVRSTEN DIZAJN
Dizajn privlačne stekleničke losjona Cellular Life-Lotion, podobno kot pri ostalih proizvodih kolekcije Platinum Rare Collection, odraža skrbno pozornost namenjeno podrobnostim, ki spomni na vrednote vrhunske rokodelske mojstrovine. Vsaka linija visoke, elegantne posode, ustvarjene v temnih tonih ametista, se nagiba k drugi. Vsaka površina, vsaka ploskev pokrovčka je oklesana tako, da ujame svetlobo na nepričakovan in presenetljiv način, kot poznavalsko obrušen dragulj. Pri oblikovanju je bila vsa pozornost usmerjena na simetrijo, vizualno ravnovesje in harmonijo, zaradi česar tudi sama steklenička odraža vrhunsko pomladitev, ki se skriva v njej.

POMLADITVENO DOŽIVETJE
Prvi korak v pomladitvenem ritualu nege kože predstavlja nanos losjona Platinum Rare Cellular Life-Lotion. Diskretno lesketajoč losjon v barvi ametista zdrsi po koži kot svilena tekočina in prične s svojim preobrazbenim delovanjem. Značilni nežni vonj kolekcije Platinum Rare Collection predstavlja uverturo v krepčilno, pomladitveno doživetje. Po uporabi je koža revitalizirana, gladka in zaščitena ter pripravljena na nadaljnje korake v ritualu nege kože.