,

Amina Muaddi

amina muaddi

Amina Muaddi  je mlada oblikovalka romunsko-jordanskih korenin in je trenutno ena najbolj vročih oblikovalk čevljev.
Ni skrivnost, da je mlada Amina Muaddi ena najbolj priljubljenih oblikovalk čevljev na svetu. Romunsko-jordanskih korenin je odraščala med Jordanijo, Romunijo in Italijo in študirala na milanskem evropskem inštitutu za oblikovanje. Svojo oblikovalsko pot je zaznamovala tudi kot stilistka za L'Uomo Vogue in GQ. Preden je zaživela njena lastna blagovna znamka Amina Muaddi, je pri 26. letih ustvarila svojo prvo blagovno znamko čevljev Oscar Tiye, sodelovala pa je tudi s priznanim francoskim oblikovalcem Alexandrom Vauthierjem.
Danes 33-letna Amina Muaddi s svojo istoimensko znamko čevljev prisega na drzne barve, vzorce in okraske. Čevlji so zasnovani v Parizu, izdelani v Italiji, nosijo pa jih vse modne navdušenke po svetu - Rihanna, Dua Lipa, Kendall Jenner, Chiara Ferragni, Pernille Teisbaek in druge.
Amina s svojo pojavo in lepoto najbolje prezentira svojo blagovno znamko. Žive barve in peta v obliki grafične piramide so njen zaščitni znak. V njenih čevljih bomo glamurozne, ženstvene, modne in ker prisega na udobnost, jih bomo lahko nosile od jutra do večera.

Instagram: Amina Muaddi

več o modi na www.citylife.si