July 12, 2018, How to shop

RAZPRODAJE

razprodaja

RAZPRODAJE

Sem ena tistih ljudi, ki se razprodajam ne morejo upreti in se podam po nakupih tudi v času velikih znižanj, vendar v resnici nikoli ne zaidem tja, kjer je gneča. Roko na srce, gnečo kar težko prenašam, kar je tudi eden od razlogov, da ne hodim na koncerte in sem na dogodkih med prvimi, ki zapustijo prizorišče. Poleg tega se mi zdi naravnost grozljivo, kako ljudje delajo z oblekami na razprodajah, saj skoraj hodijo po njih in premetavajo kupe nepospravljenih kosov oblek. Da o vrstah pred garderobo in na blagajnah niti ne govorim.

Prav zato nakupovanje najraje opravim kar iz domačega naslanjača v spletnih trgovinah ali pa se v trgovine podam takoj, ko se odprejo in so na policah še lepo in pregledno zloženi kosi. Nekoliko več razočaranja je, ker pri nas znižanja niso tako visoka kot v tujini ali v spletnih trgovinah, v katerih nadvse rada nakupujem, vendar imajo te še druge prednosti. Kot veste, po spletu nakupujem tudi za svoje stranke, ki si, bodisi zaradi številke ali strahu, kaj se zgodi, če izdelek ni v redu, še vedno ne upajo nakupovati na tak način. Porajajo se jim številna vprašanja, kako vrniti pošiljko, na koga se v tem primeru obrniti in podobno, zato to zanje oziroma namesto vas to lahko storim jaz. Zadeva je v resnici čisto preprosta – z mano se dobite v mojem Showroomu, kjer naročene izdelke preizkusite, nato pa se skupaj odločimo, ali boste izdelek obdržali ali ga želite vrniti.

Že leta nakupujem v spletnih trgovinah z dizajnerskimi kosi, zato to opravim mimogrede. Meni najljubši so Net-A-Porter, Asos, My Theresa, Matches,  Zara, Mango, H&M in Luisa Via Roma, poleg tega imajo na začetku razprodaj kose znižane od 30 do 50 odstotkov, nato pa določene izdelke znižajo še na 70 odstotkov, kar je, glede na visoke cene dizajnerskih kosov, kar občutno in denarnici zelo prijazno. Ker pa te trgovine spremljam dnevno, včasih ujamem še dodatni 20-odstotni vikend popust na že znižane cene.  

Tako sem skozi leta prišla do lepe zaloge čevljev in čudovitih kosov oblačil, od katerih se nikakor ne morem ločiti, če pa že, jih prodam ali podarim, ker mi je noga v letih zrastla za celo številko ali pa mi je kakšen kos premajhen. Vsekakor so razprodaje, kot rečeno, nekaj dobrodošlega tako za denarnico kot tudi za naše srce, saj si lahko privoščimo nekaj, kar imamo že dlje časa ogledano in zato ta kos tudi bolj cenimo. In če sem vas popeljala skozi kratek sprehod po, meni ljubih, trgovinah, vas povabim še k ogledu mojih top pet izdelkov z letošnjih razprodaj (Sportmax roza krilo, Balenciaga čevlji, H&M  bela bluza, Twin Set obleka in Zara rdeča obleka).

Kdo ve, morda pa najdete kakšen lep kos tudi zase. Seveda ste vsi vedno lepo vabljeni k meni na obisk, kjer lahko skupaj brskamo po (spletnih) trgovinah in se po nakupu, ki ga lahko namesto vas opravim jaz, o posameznih kosih in kombinacijah tudi pomenimo. Saj veste, kje me najdete, kajne?

En lep poletni pozdrav,

Pika

 

razprodaja razprodaja razprodaja razprodaja
razprodaja

Predstavitev Maxi trendov

razprodaja

NOHTI

Newer post