November 23, 2018, Outfit gallery

Z NAMA NA SEMPL 29.-30. NOVEMBER 2018

sempl

SEMPL, konferenca medijskih trendov, ki je ne smete zamuditi! 

SEMPL, konferenca medijskih trendov, je eden najboljše organiziranih in skrbno vodenih poslovnih dogodkov v Jugovzhodni Evropi. Vsako leto poteka v prijetnem okolju hotelov Bernardin na čudoviti slovenski obali.

Konferenco zaznamujejo govorci svetovnega kova, najvplivnejše blagovne znamke in številne poslovne priložnosti so glavni dejavniki, ki pritegnejo vodilne ljudi iz marketinga, medijev in komunikacij iz vseh držav Srednje in Jugovzhodne Evrope. SEMPL je bil ustvarjen z namenom izobraževanja, obveščanja in navdihovanja. Vse to v edinstvenem vzdušju dogodka, ki je dovolj velik za širjenje vaše poslovne mreže in hkrati dovolj intimen, da lahko na kavo povabite svojega najljubšega govorca. Naš glavni cilj je ohraniti sloves dogodka najvišje kakovosti v regiji. Ne glede na to, ali želite ostati v stiku z najnovejšimi svetovnimi trendi, izvedeti več o prelomnih inovacijah v industriji ali pogledati v prihodnost stroke, je SEMPL zagotovo konferenca, ki se je morate udeležiti.

Tudi letos je vlogo gostitelja SEMPL-a sprejel Julian Rhind-Tutt, britanski igralec, ki je poklicno pot začel na gledaliških odrih, danes pa ga vidimo predvsem na televiziji in velikem platnu. Razpet med Londonom in Ljubljano uspešno usklajuje kariero in družinsko življenje. Da bo na odru še bolj blestel, sem ga ujela v centru Ljubljane in ga odpeljala po nakupih v Ljubljansko Veleblagovnico Nama

Letos bo Nama imela tudi svoj kotiček, kamor ste vabljeni in bomo klepeteli o modnih smernicah, modnih izkušnjah in lahko si boste ogledali tudi moje najljubše kose iz blagovnice, ki so primerni za vse priložnosti.

Bodite z NAMA na SEPLU

My outfit:
Pants: Sisley
Jacket: Imperial
Shirt: Betty Barckley
Shoes: Gadea
Bag: Giani Chiarni

sempl sempl sempl sempl sempl sempl sempl sempl
TAGS
SEMPL, NAMA
sempl

Mercedes-Benz

sempl

Sportmax

Newer post