July 06, 2020,

1.st Fashion evening

bla bla

Moram priznati, da obožujem modne dogodke in vse, kar pride z njimi. Še posebno, če jih organiziram sama. Tako sem 7. junija ob 18. uri v svojem showroomu The 50th Avenue na Nazorjevi 8, ker ste seveda vselej dobrodošle, toplo pozdravila osem dam, s katerimi smo se skupaj z modno blogerko Brigito Potočki podale na pravo poletno modno popotovanje. V najboljši družbi najrazličnejših profilov žensk, tako poklicno kot tudi stilsko, ter šampanjcu Moët & Chandon , jagodah in drobnih slaščicah, smo poklepetale o modnih trendih za plažo in kako jih kombinirati, manjkali pa niso niti nasveti, kako se poleti naličiti.

Toda lepo po vrsti. Z damami smo pod drobnogled vzele tri različne outfite, kako se pripraviti za na plažo, da nam bo udobno ter se bomo hkrati počutile samozavestne in sproščene. Z Brigito sva predstavili tuniko oziroma plašček, ki je primeren tako za čez kopalke ali kavbojke, pristajal pa nam bo tudi za večerni izhod, če bomo obule pete. Ker je tunika tako vsestranska, se lahko z njo in s cekarjem pod roko podamo na plažo, bazen ali v mesto na osvežujočo ledeno kavo. Mojo pozornost so letos prevzele tudi enodelne kopalke, ki so mnogim zlezle pod kožo zaradi udobnosti in elegance, ki jo premorejo številni modeli, zato smo jih razglasile za nepogrešljiv kos poletne garderobe.

Ko smo druga drugi razkrile, kaj poleti najraje nosimo in poiskale rešitve, kako se obleči tako, da bomo na plaži zadovoljne, smo prisluhnile še predstavnici znamke Artdeco, ki jo sicer kot ambasadorka zastopam, in marsikaj novega izvedele tudi o poletnem ličenju. Vsaka izmed nas se je predstavila, povedala, s kakšnimi skrbmi glede ličenja se srečuje in preizkusila katerega od izdelkov.

Resnično ne bi mogla biti bolj zadovoljna nad modnim dogodkom, naravnost odlično je bilo. Ni namreč manjkalo smeha, sočnih ženskih pogovorov ter modnih skrivnosti in nasvetov. Vsaka s svojimi triki.

Naslednji modni večer  bo 4.oktobra ob 19.uri, ko se bomo skupaj podale skozi modne trende jesen/zima. Vljudno vabljene!

Prijave na info@the50thavenue.com