,

MODNO DRUŽENJE V WEEKEND MAX MARI

weekend max mara

Tokrat je naše modno druženje potekalo nekoliko drugače. Na prvi pomladni dan sem v sodelovanju s trgovino Weekend Max Mara v Ljubljani pripravila modno druženje in predstavitev trendov za sezono pomlad/poletje 2019.
Vsako leto me vedno znova prevzame njihova kolekcija, ki je vedno sofisticirana, ženstvena in elegantna. Materiali so različni, a ohranjajo vso svojo prefinjeno mehkobo, lahkotnost in kakovost.
Nova pomladna kolekcija Weekend Max Mara predstavlja tematska popotovanja od Azije pa vse do Kube, kar je združeno v lahkotnosti materialov in barvitosti pokrajine. Prevladujejo naravni zemeljski odtenki v kombinaciji barve neba, indigo modre, smaragdno zelene, barve maka in roza.
Kolekcija z nazivom »Cuban Touch« nas popelje v šarmantno atmosfero in barvitost kubanskih hiš in njihov vrtov.
Letošnjo pomlad je nekaj posebnega tudi kolekcija »Nuntucket«, pri kateri je sodeloval eden najbolj znanih ameriških notranjih oblikovalcev, Anthony Baratta, ki je združil nevtralne in pastelne barve s poslikavami čudovitih potonik.
Kot velika ljubiteljica oblek sem si za ta dogodek izbrala črno-belo potiskano svileno obleko (na sliki), ki jo lahko nosimo v kombinaciji s supergami, natikači, salonarji, škornji, z usnjeno ali jeans jakno in seveda s trendom letošnje pomladi – lahkim plaščem, ki naj bi bil »must-have« v omari vsake ženske.
Kratki uvodni predstavitvi kolekcij in možnih kombinacij, ki sem jih udeleženkam prikazala z menjavo različnih kosov oblačil in obutve Weekend Max Mara, so v družbi hladne radgonske penine in makronov iz slaščičarne Zvezda sledili prijetno druženje ljubiteljic mode, pomerjanje oblačil in nakupovanje. Dobre pozitivne ženske energije in smeha ni manjkalo, zato nestrpno čakamo nov modni klepet pred začetkom poletja. Že danes vabim vse »fashionistke«, da se mi pridružite.

Hvala vsem, ki ste del moje modne zgodbe in korakate z mano po moji aveniji.

Pika